En vit blus

Fick syn på den blusen jag köpte i ljusblå här om dagen i vitt, var helt enkelt bara tvungen att köpa den också, från H&M.

Bara en massa gott

Bilder från helgen.

Hej på er! Idag har jag träffat Minna, vi har bara ätit på gusto och gått på stan en snabbis, lämnade tillbaka ett par vita kostymbyxor som aldrig kom till användning helt enkelt. 

Imorgon kanske jag ska in till Linköping en sväng, måste leta efter lite saker och efter det så kommer Jesper hit, tror att vi ska gå och köpa lite glass hos Emilia. 

Nu tänkte jag byta om till träningskläder och gå ut och gå, lyssnar nämligen på en spännande dokumentär som det bara är trettio minuter kvar på så passade perfekt. Ha en fin kväll, puss!

Breakfast

Dagens frukost som jag för tillfället sitter och äter på, mmm.
 
Hej på er! Under dessa dagar som har gått så har jag jobbat, vart och storhandlat med min syster, bokat bord på torsdag då jag och Jesper ska ut och äta, träffat lite vänner och kollat lite efter presenter.
 
Igår så jobbade jag till fyra sedan blev jag hämtad, fixade mig och sedan åkte vi till min systers nya hus. Åt lite mat och fikade, var väldigt mysigt. Kom hem sent och somnade på direkten.
 
Idag har jag inget planerat förutom en springtur, vilket verkligen är så skönt och imorgon ska jag och Minna åka och äta i Vadstena. Ha en fin dag, puss!

Om

Min profilbild